Én a Pick termékekre esküszöm, de sokszor vásárolok az Aldiban is felvágottakat. Mivel néha már unalmas a szendvics – szalámi „kombo”, nagyon örültem, hogy rátaláltam Jámbor Szilvia, dietetikus receptjeire. Kifejezetten üdítőek változatosságukkal és újszerű ízvilágukkal! Csak ajánlani tudom!
Hozzávalók:
15 dkg sárgarépa
5 dkg ricotta
petrezselyem ( Ne sajnáld!)
fokhagyma (Ezt sem!)
só
Elkészítés: A sárgarépát tisztítás és aprítást követően nagyon kevés vízben megpároljuk, majd a többi hozzávalóval krémesre turmixoljuk.
Hozzávalók:
10 dkg morzsolt kukorica
1 ek. olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
fél csokor snidling
só
Elkészítés: A kukoricát felfőzzük, majd miután langyosra hűlt az olíva olajjal és a fokhagymával bot mixerrel összekeverjük, sóval és snidlinggel ízesítjük.
Mindkettő nagyon fincsi lehűtve, pirított gluténmentes kenyérrel!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: