Glutén nélkül az élet...

Ha már Te is unod a felvágottakat…

Én a Pick termékekre esküszöm, de sokszor vásárolok az Aldiban is felvágottakat. Mivel néha már unalmas a szendvics – szalámi „kombo”, nagyon örültem, hogy rátaláltam Jámbor Szilvia, dietetikus receptjeire. Kifejezetten üdítőek változatosságukkal és újszerű ízvilágukkal! Csak ajánlani tudom!

 

Sárgarépakrémcarrot-heart

Hozzávalók:

15 dkg sárgarépa

5 dkg ricotta

petrezselyem ( Ne sajnáld!)

fokhagyma (Ezt sem!)

 

 

 

Elkészítés: A sárgarépát tisztítás és aprítást követően nagyon kevés vízben megpároljuk, majd a többi hozzávalóval krémesre turmixoljuk.

 

Kukaricapástétomkuk szív

Hozzávalók:

10 dkg morzsolt kukorica

1 ek. olívaolaj

2 gerezd fokhagyma

fél csokor snidling

 

 

 

Elkészítés: A kukoricát felfőzzük, majd miután langyosra hűlt az olíva olajjal és a fokhagymával bot mixerrel összekeverjük, sóval és snidlinggel ízesítjük. 

Mindkettő nagyon fincsi lehűtve, pirított gluténmentes kenyérrel!

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!